Agenda

» Het Natural History Museum in Londen biedt het hele Darwinjaar 2009 door tentoonstellingen rondom Charles Darwin en de evolutieleer.
» Vanaf Darwins geboortedag op 12 februari de expositie Charles Darwin en de evolutietheorie in het Universiteitsmuseum Groningen
» Vanaf 13 februari in het Universiteitsmuseum Utrecht de tentoonstelling De evolutie draait door.

Uw boekje?

Een eigen boekje kan aantrekkelijk zijn voor particulieren of bedrijven die iets te vieren of te gedenken hebben. U kunt daarbij denken aan een jubileum, een verjaardag, een trouwdag of een afscheid.

Voor bedrijven of instellingen kan zo’n boekje een leuk relatiegeschenk zijn, een cadeautje voor het eigen personeel, collega’s of klanten en opdrachtgevers. Voor particulieren een herinnering aan een belangrijke gebeurtenis of een dierbare persoon.

Er zijn vele mogelijkheden om zo’n boekje inhoud te geven. Van een eenvoudig fotoboekje met een reportage van een belangrijke gebeurtenis tot een uitgebreide historische beschrijving. Op basis van jaarverslagen, krantenknipsels, persoonlijke gesprekken, interviews met (oud) werknemers of familieleden of uitgebreid archiefonderzoek is er altijd een formule te bedenken die is toegesneden op uw speciale gelegenheid en het beschikbare budget.

Lilliput kan voor u werken tegen een scherpe prijs omdat de ruime ervaring als vormgever van drukwerk gepaard gaat met journalistieke vaardigheid en een uitgebreide historische kennis.

Kijk voor een nadere kennismaking eens rustig rond op deze site. Er is veel te zien over gemaakte publicaties en verschillende interessegebieden. Wellicht raakt u geïnspireerd en krijgt u behoefte aan meer informatie. Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Uw eigen boekje: werkwijze

Een kijkboekje in kleine oplage met een eenvoudige ringband of een serieus gebonden boekwerk met alles erop en eraan? Ik denk graag met u mee en doe suggesties over de mogelijkheden die bij uw doelgroep of speciale gelegenheid passen.

U kunt besluiten zelf om tekst of beeldmateriaal aan te leveren, of om dit in opdracht laten maken, door Lilliput zelf, of door een derde partij.

Vooraf maak ik samen met u een plan over de inhoud en vorm. Naar aanleiding daarvan ontvangt u een offerte.

Waneer de offerte en het plan zijn goedgekeurd ga ik aan de slag. Ik verzamel informatie en beeldmateriaal, houd eventuele interviews of bezoek archieven en ga aan het schrijven. U krijgt de tekst ter goedkeuring voorgelegd. Niets wordt in productie genomen zonder uw toestemming.

Ook neem ik de vormgeving ter hand. U krijgt een smaakvol ontwerp gepresenteerd dat aansluit bij uw idee over sfeer en inhoud en waarover u uw oordeel kunt uitspreken.

Wanneer inhoud en vorm voldoen aan uw verwachtingen krijgt u ter controle een laatste proef. Deze gaat na uw goedkeuring in produktie.

Meer weten? Stuur uw vraag naar Lilliput

Lilliput – 15 mei 2008